O podjetju
________________________________________________________
 
Podjetje Alaris d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2000. Glavni dejavnost podjetja je prodaja. Ukvarjamo se s izboljševanjem prodajnih postopkov v podjetjih za zvečanje lastne prodaje. Za naročnike pripravljamo prodajne strategije, produkte, prodajne kanale, izobražujemo prodajalce ter uspešno izboljšujemo njihove prodajne tehnike.
Leta 2003 smo v podjetju pričeli z izdelavo spletne strani eNavtika. Spletna stran, ki je namenjena vsem, ki plujejo po Jadranu, je bila v začetku le informacijska stran, nato pa je prerasla v navtični vodnik po Jadranu. Leta 2008 je spletna stran prerasla v prvi slovenski navtični elektronski časopis. Do leta 2012 je eNavtika izhajala vsakih 14 dni, z letom 2012 pa smo prešli na novo platformo in pričeli e-časopis eNavtika izdajati tedensko, vsak četrtek. Danes je na e-časopis naročeno 10.000 navtikov, ki lahko prebirajo navtične novice s celega sveta, na spletni strani pa najdejo vse informacije za varno plovbo po Jadranu.
Od leta 2012 smo v podjetju pričeli s prodajo lastnih produktov s področja navtike. V podjetju smo razvili Fleksibilno solarno streho, ki je namenjena vsem, ki si želijo na plovilu zagotoviti dovolj električne energije na ekološki način, brez povzročanja hrupa in onesnaževanja okolja. Smo uvoznik tabličnih računalnikov, ki so primerni tudi za uporabo v navtiki, zastopnik za avtomatski gasilni aparat, namenjen uporabi na plovilih in je biološko razgradljiv.
Smo podjetje, ki svojim strankam zagotavlja uspešne navtične in poslovne rešitve za ugodno ceno.
Moto našega podjetja je: Naša  stranka ne dobi le kar je naročila, naša stranka vedno dobi več.
 
Blagovne znamke podjetja:
Patenti podjetja:
Naziv izuma: Fleksibilna solarna streha
(Patent št. 23566, 31.5.2012)